top of page

AFRODITA

Nego obraza izvajam z izdelki slovenske kozmetike Afrodita, ker je le ta:

UČINKOVITA

Izdelke, združene pod blagovno znamko Kozmetika Afrodita, odlikuje visoka in konstantna kakovost. Za trditvami in učinki, ki jih navajamo, stojijo z rezultati kliničnih študij priznanih mednarodnih inštitutov.

Vsi izdelki se snujejo in razvijajo v kompleksu lastnih razvojnih laboratorijev, kjer so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim in mikrobiološkim testom. Dermatološkimi testi (Human Patch testi), testi pod nadzorom pediatra in testi učinkovitosti, se izvajajo na svetovno priznanih neodvisnih institucijah.

NARAVNA

V Kozmetiki Afrodita verjamejo v moč narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ter vedno bolj izločajo ne-naravne primesi kot so parabeni, parafini, silikoni, vazelin, umetna barvila in sintetične dišave. Izdelki tako vsebujejo do 96,5 % sestavin naravnega izvora, poleg tega pa si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave.

NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH

V Kozmetiki Afrodita spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, zato izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH.

Prav tako tovrstnih testiranj ne naročamo pri drugih izvajalcih. Poleg tega vse odkar so na voljo alternativne metode testiranja (brez uporabe živali), izbiramo tiste kozmetične sestavine, za katere dobavitelj jamči, da jih za namen izpolnjevanja Kozmetične uredbe ni testiral na živalih in sestavine, za katere je dobavitelj že opravil teste učinkovitosti, podprte z in vivo (študije na prostovoljcih) in/ali in vitro študijami (laboratorijske študije zunaj živih organizmov).

VREDNA SVOJEGA DENARJA

Ponudba izdelkov Kozmetike Afrodita na trgu predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Uporabnikom prinaša visoko kakovost po dostopni ceni.

VREDNA ZAUPANJA

Poštenost je ključna vrednota, ki jo zagovarjajo in to potrjujejo generacije zadovoljnih potrošnic in potrošnikov tako doma kot tudi v tujini.

POPOLNOMA PRILAGOJENA ŽELJAM IN POTREBAM UPORABNIKOV

V Kozmetiki Afrodita pri snovanju in proizvodnji vseh izdelkov vselej izhajajo iz uporabnikov  - njihovih želja, potreb in pričakovanj. Njihova zadovoljitev ter iz tega izhajajoče zadovoljstvo uporabnikov sta njihovo ključno vodilo.

S potrošniki si prizadevajo vzpostavljati in ohranjati partnerske, na zaupanju temelječe odnose, ki trajajo skozi njihovo celotno življenje.

INOVATIVNA

Pohvalijo se lahko z neustavljivim razvojem in vlaganjem v inovacije. Nenehno so v iskanju novih razvojnih rešitev, inovativnih patentov in revolucionarnih sestavin, ki jim omogočajo še doslednejše zadovoljevanje potreb uporabnikov. Zaposleni v kompleksu razvojnih laboratorijev so sposobni, motivirani in visoko izobraženi strokovnjaki s področja farmacije, mikrobiologije in kemije, ki svoje znanje ves čas nadgrajujejo ter spremljajo revolucionarne novosti in aktualne trende v kozmetični industriji. V sodelovanju s službami marketinga, ki budno spremljajo dogajanje in zahteve s trga, vsako leto razvijejo približno 25 novih izdelkov, ki dopolnjujejo že tako bogat asortiman.

 

DR. GRANDEL

Pr negi obraza uporabljam tudi izdelke nemške kozmetike Dr. Grandel.

Dr. Felix Grandel je bil kemik in nutricionist. Leta 1947 je znani dr. Grandel ustanovil podjetje Keimdiät GmbH in njegova prva surovina so bili pšenični kalčki, saj so ga teme kot je nutricionizem in vpliv prehrane na zdravje ljudi zelo zanimale. To so časi, ko mnogi še niso tako globoko razmišljali o povezavi med hrano in zdravjem, zato je njegovo delo toliko bolj pomembno. Njegov sin Michael je bil nova generacija, ki je ime podjetja ponesla v svet, z linijo vrhunskih kozmetičnih izdelkov in drugih izdelkov za zdravo življenje.

Znanstvene metode dela in profesionalen pristop k negi kože zagotavljajo kozmetične izdelke, ki poosebljajo naravo v optimizirani obliki, izdelane v Nemčiji. Ponujajo vam varen občutek, da ste vselej izbrali najboljše za vašo kožo in njene individualne potrebe.

V oblikovanju kozmetike Dr. Grandel daje svojo pozornost naravnim in preverjenim sestavinam. Kozmetika je narejena po strogih smernicah podobno kot predpisano urejene manufakture farmacevtov. Stroga higiena, predpisi in stalni nadzor za izdelavo omogoča Dr. Grandel zmanjšanje konzerviranosti.

Rezultat je odlična kakovost izdelkov kateri so visoko učinkoviti in ekstremno tolerantni do kože. Vsi Dr. Grandel  izdelki za nego kože in telo so narejeni v skladu z originalnimi recepti osnovanih na pšeničnih kalčkih, narejeni v Dr. Grandel tovarni in so testirani samo na človeku in nikoli na živalih.

bottom of page