top of page

NEGA OBRAZA

Na ljudeh najprej opazimo obraz, saj je le ta vedno najbolj izpostavljen. Če vam urejen videz veliko pomeni, boste posvečali veliko pozornosti prav obrazu.

Nega obraza je sproščujoč tretma za vašo kožo, kot tudi za vašo dušo. Pred izvedbo najprej preverim tip in stanje vaše kože, ter se z vami posvetujem o težavah, ki jih želite odpraviti. Na podlagi tega izberem izdelke, s katerimi bom koristila koži ter zmanjšala težave. Pri vsaki negi obraza je  vključeno površinsko čiščenje, pregled kože, urejanje obrvi, piling, masaža, maska in zaključna krema. Pri negi kože s čiščenjem je med te postopke všteto še globinsko čiščenje nečistoč.

Ker je najpomembnejša vsakodnevna domača nega, se po koncu storitve z vami pogovorim o vaši dosedanji negi, ki jo po potrebi tudi prilagodiva. Z veseljem vam svetujem kakšni izdelki so primerni za vašo kožo ter vam podarim tudi vzorčke za domačo uporabo, da lažje ugotovite kateri izdelek vam ugaja.

Prav je, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamete čas za zdravje vaše kože in poskrbite za urejen videz.

​Med nego obraza uporabljam tudi aparature, s katerimi še dodatno izboljšam izgled vaše kože.

MIKRODERMOABRAZIJA oziroma diamanti piling

Je postopek, kjer postopoma in kontrolirano luščimo odmrle celice iz povrhnjice kože. Gre za kombinacijo vakuma ter diamantega nastavka, s katerim Izboljšamo videz aken, zmanjšamo velikost por in gub ter odstranimo brazgotine.

S postopkom mikrodermoabrazije dosežemo, da se tvorijo nove celice v povrhnjici, stimulirmo fibroblaste (kolagen, elastin), izboljšamo strukturo kože, izgled gub in brazgotin.

 

ULTRAZVOK in deluje tako, da naše telo prejme zvočno energijo, ki se nato pretvori v toplotno in posledično povzroča stimulacijo kože, poveča prehod snovi med tkivi, izboljša krvni in limfni obtok, aktivira celice in izboljšuje obrambni sistem.

Primeren je za vse tipe kože in skoraj vse težave, zaradi je najbolj uporabna aparatura v kozmetiki.

Učinki ultrazvoka na telo so:

  • Mehanični – kar ima za posledico makro masažo, ki privede do raztezanja tkiva.

  • Toplotni – zaradi trenja med molekulami pride do tvorbe toplote.

  • Biološki – pospeši regeneracijo kože, povzroči raztezanje vezivnega tkiva, izboljša prekrvavitev, poveča prodornost preparatov globoko v podkožje, mišična sprostitev.

ULTRAZVOČNI ČISTILEC OBRAZA

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, kjer s posebnim aplikatorjem čistimo nečistoče na koži. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki nečistoče »zvibrira« na površje, in jih istočasno tudi postrgamo stran. Akne in mozolji in ogrci se tako zelo enostavno in kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva.

Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv, posledično se tkivo segreje, kar s pridom uporabljamo za rehabilitacijske namene. Terapija pospeši cirkulacijo krvi in tvorbo kolagena, s čimer prispeva k učinkovitejši naravni obnovi kože in podkožnega tkiva.

 

TOPLO HLADNO KLADIVCE

Je aparatura, ki ima na eni strani toplo glavo, na drugi pa hladno. S  toplo glavo lahko kožo ogrevamo in tako odpiramo pore za globinsko čiščenje, lahko sproščamo tudi mišice. Hladno glavo pa uporabljamo za ohladitev in pomiritev rdečice na koži.

S toplo hladnim kladivcem lahko na koži izvajamo tudi kneippanje, ki pospešuje telesno cirkulacijo, odpravlja utrujenost, poživlja in utrjuje telo ter duha. Obenem pa deluje tudi na vzpodbuditev vegetativnega živčnega sistema in sproščenosti mišic tako, da telo ponovno najde svoje ravnotežje.

UREJANJE OBRVI

Za obrvi pravijo, da so okvir našega obraza, kar pa še kako drži. Napačno oblikovane ter pretirano odstranjene obrvi pokvarijo izgled vsakega obraza. 

So del našega telesa, ki vidno izstopa ne glede na letni čas ter kam se odpravimo, zato poskrbite da bodo vaše obrvi vedno brezhibno urejene in oblikovane.

V salonu se poslužujem profesionalnega oblikovanja obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills. Urejanje obrvi se je iz trenda hitro razvilo v nujen lepotni ritual. Nobena druga storitev namreč tako na hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovane obrvi.

IMG-1902.JPG
IMG_20190719_181134.jpg
bottom of page