top of page

MANIKIRA

Manikira je vsakršno negovanje vaših rok in nohtov.

NEGA ROK

Ena izmed prvih stvari, ko stopimo v kontakt z drugim človekom so roke. Vedno si najprej v pozdrav podamo roko in urejena roka je odraz urejenosti človeka. Velikokrat pa na nego rok pozabimo, čeprav je ta del našega telesa najbolj izpostavljen zunanji vplivom kot so vreme, voda, čistila,.. Roke najbolj izdajajo naša leta in z vsakim izpostavljanjem stresu, nam roke lahko pokažejo kakšno leto več. Če pa svoje roke ustrezno in redno negujete, pa vam bodo hvaležne ter z veseljem pokazale tudi kakšno leto manj.

V našem salonu z rok najprej s pilingom odstranimo odmrle celice, kar že pripomore k lepšem videzu rok, nato na njih dodamo masažno kremo in roke zmasiramo, kar globinsko neguje kožo ter ji vrača vlago in hranilne snovi. K negi rok spada tudi urejanje nohtov in obnohtne kožice, ter nega obnohtne kožice z oljem Dadi'oil.

PERMANENTNO LAKIRANJE

Lakiranje nohtov, kjer se uporabljajo posebni laki, ki se posušijo šele ob UV svetlobi. Ti laki omogočajo daljšo obstojnost na nohtu (3-4 tedne), ki pa je odvisna od vrste dela, nege vaših nohtov, maščob prisotnih na nohtih ter ali so nohti pred nanosom laka poškodovani.

Lak je suh takoj koncu izpostavljanja UV žarkom pod lučko, zato vam omogoča manj stresa po manikiri, saj po koncu lahko takoj počnete stvari, ki jih ob nanosu navadnega laka nebi mogle.

GELIRANJE NOHTOV

Gel je primeren za vse, ki želijo imeti lepe in dolge nohte, brez da bi čakale, da njihovi zrastejo. Priporočam ga tudi ženskam, ki zaradi dela ali drugačnih razlogov svojih nohtov ne morejo ohraniti dolgih in lepih pa bi si to želele.

Nohte v salonu podaljšujem s šablonami, saj pri uporabi njih manj poškodujemo noht, kot pa če bi za podaljševanje uporabljala konice, kjer je potrebno na noht nanesti še lepilo.

Za vse ki vas zanima ali se nohti poškodujejo pri uporabi gela? Seveda. Če vam kdo reče da se ne, je to laž. Da se gel sprime z nohtom je potrebno spiliti zgornji del povrhnjice.

V današnjem času je na trgu že ogromno nohtnih stilistk, potrebno pa se je zavedati, da vsak material ni primeren za vaše nohte. Zato pazite pri izbiri nohtne stilistke, pozanimajte se, s kakšnimi izdelki dela, ter kakšne nohte izdeluje, da se izognete kasnejši slabi volji.

 

IBX SISTEM

Je sistem za popolno nego vaših naravnih nohtov.

Vsebuje jojobino olje, ki izboljša penetracijo in avokadovo olje, ki vsebuje vitamin A (stimulira regeneracijo), vitamin D ter lecitin, ki je naravni vlažilec.

V nohtu tvori mrežo polimerov (IPN). Ta se poveže s seboj in ne s keratinom nohtne plošče ter tako daje kot rezultata ''žilavost'' nohtne plošče z fleksibilnostjo in brez krhkosti.

Uporablja se lahko samostojno, pri nohtih, ki se cepijo, lupijo ter težko rastejo.

  1. Popravi poškodovane nohte da lažje rastejo

  2. Pomaga krepiti tanke nohte

  3. S časoma polni globoke žlebove

 

Uporablja pa se lahko tudi kot zaščita pod permanentnim lakom.

  1. VARNOST: odstranjevanje laka lahko okvari nohtno ploščo

  2. ZAŠČITA: IBX gre v notranjost, da bi zaščitil pred poškodbami

  3. NEGA

applying-body-lotion-care-cosmetic-produ
IMG-3085.jpg
1543776328511.JPEG
IBX1.jpg
bottom of page