top of page

sob., 30. nov.

|

Vransko 18b

Ličenje in priprava kože

Na praktični delavnici se boste naučili kako pravilno pripraviti kožo na nanos ličil, skupaj z Urško pa boste ustvarile dnevni make up.

Registration is Closed
See other events
Ličenje in priprava kože
Ličenje in priprava kože

Time & Location

30. nov. 2019, 11:00

Vransko 18b, Vransko 18b, 3305 Vransko, Slovenia

About the event

Ni pomembna samo kvaliteta ličil in pravilni nanos na našo kožo, da make up izgleda čudovito takoj ko ga izdelamo ter cel dan, najbolj pomembno je kako smo našo kožo pripravili na nanos ličil. Zato boste v prvem delu delavnice spoznale postopek s katerim omogočite ličilom da še bolj zasijejo na obrazu ter poudarijo vse vaše lepote. V drugem delu delavnice vas bo make up artistka Urška Rotar spoznala z različnimi podlagami, senčenjem vek, nanosom maskare in šminke. Prav tako boste vsaka na sebi zdelale dnevni make up, kar pa bo še toliko bolj posebno, saj boste ustvarjale s svojimi ličili. Urška vam bo med postopkom izdelave pomagala pri pravilnem nanosu, prav tako pa vam bo svetovala ali je v vaši kozmetični torbici preveč ličil, ki ne spadajo na vaš obraz oziroma ali je na trgu še kaj, kar vam lahko pomaga da zasijete v vsej svoji lepoti. 

Se vidimo na delavnici in ne pozabite s sabo prinesti svojih ličil, ki jih uporabljate za dnevno ličenje.

Ko oddaš prijavo se s tem tudi strinjaš s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.katjamarn.si. Preberi si vse, rada pa bi izpostavila da si s prijavo, ki jo izpolneš, dolžna plačati vstopnino za delavnico, tudi v primeru da se je ne udeležiš. Tukaj so izvzete zdravstvene težave.

Share this event

bottom of page