top of page

Podatki o podjetju

Ime podjetja: Kozmetični salon Katja Marn, Katja Marn s. p.

Sedež podjetja: Vransko 18 B, 3305 Vransko

Davčna številka: 50033158

Matična številka: 8039267000

 

Kontaktni podatki

Telefon: 051 214 324

Elektronski naslov: katja.marn@gmail.com

 

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Splošni pogoji poslovanja na spletni strani www.katjamarn.si  so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije in akti Evropske unije, ki se nanaša na varstvo potrošnikov in sklenitev prodajne pogodbe.

 

Na spletni strani www.katjamarn.si je mogoče kupiti vstopnice za dogodke, ki jih organizira podjetje Kozmetični salon Katja Marn, Katja Marn s. p. (v nadaljevanju: ponudnik/prodajalec). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo poslovanje preko navedene spletne strani, pravice in obveznosti pogodbenih strank ter poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.

 

Nakup

Za nakup vstopnic na spletni strani www.katjamarn.si, ni potrebna posebna prijava. Naročilo se opravi s klikom na gumb »RSVP«, kjer izpolnite svoje podatke (ime, priimek in elektronski naslov). Po oddaji naročila, prejme kupec na elektronski naslov elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. Po prejetju tega elektronskega sporočila  ima 2 uri časa, da lahko naročilo prekliče. Če naročila ne prekliče, gre le-to v nadaljnjo ročno obdelavo in potrditev. V primeru morebitnih nejasnosti ali nepopolnega naročila, ima prodajalec pravico kontaktirati kupca s klicem na v naročilu naveden elektronski naslov. Ko je naročilo zaključeno, prodajalec o tem kupca obvesti preko elektronske pošte. Po elektronski pošti kupec prejme račun, ki je, ko je plačan, podlaga za prevzem vstopnice.

 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena po dveh urah od oddaje prijave, če kupec ne prekine naročila. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo za obe pogodbeni stranki.

 

Plačilo vstopnic  

Plačilo vstopnice je mogoče na naslednje načine:

  • gotovinsko ob prevzemu,

  • po predračunu,

  • kreditne kartice.

 

Prevzem vstopnic

Vstopnico je mogoče prevzeti osebno, na sedežu podjetja Kozmetični salon Katja Marn, Katja Marn s. p., Vransko 18 B, 3305 Vransko, v dogovorjenem roku, ki ni daljši od 15 dni.

Kot vstopnica pa velja tudi plačan račun, ki ga kupec prinese s sabo na dogodek.

Za nekatere delavnice ni vstopnic, tam je potrebna samo prijava na dogodek. Z oddano prijavo na dogodek se zavezujete da boste  plačali vstopnino, tudi v primeru da se delavnice ne udeležite.

Cene vstopnic

V objavljenih cenah je že vštet 22 % DDV. Cene so jasno navedene in veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene se redno ažurirajo. Navedene cene ne vsebujejo morebitnih stroškov pošiljanja.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo vstopnic

Vstopnic ni mogoče vrniti in zanje zahtevati povračila denarja, razen v primeru bolezni, ki se dokaže z zdravniškim potrdilom. To je mogoče storiti najkasneje 5 dni pred dogodkom za katerega je bila vstopnica kupljena.

V primeru odpovedi dogodka s strani organizatorja, torej prodajalca, lahko kupec vstopnico v roku 10 dni po odpovedi dogodka vrne in je upravičen do povračila kupnine oziroma do izdaje nove vstopnice, v kolikor bo dogodek organiziran v drugem terminu.

Kupec je dolžan vstopnico skrbno hraniti. V kolikor pride do poškodbe, uničenja ali izgube vstopnice, namesto le-te lahko veja plačan račun, vendar  je o tem obvezno potrebno nemudoma obvestiti prodajalca.

O reklamacijah, pritožbah ali nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca na elektronski naslov katja.marn@gmail.com ali po pošti na naslov Kozmetični salon Katja Marn, Vransko 18 B, 3305 Vransko.
 

Kuponi in popusti

Veljavnost in višina morebitnih kuponov ali popustov sta določena v vsaki posamični akciji. Popusti se ne seštevajo.
 

Odgovornost prodajalca

Po svojih najboljših močeh se prodajalec trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.katjamarn.si. V primeru netočnih podatkov glede lastnosti izdelkov, rokov dobave ali cen, se prodajalec zavezuje kupca o tem obvestiti. Prodajalec si pridružuje pravico do objave simbolnih fotografij na spletni strani. Na dogodkih si pridružuje pravico snemanja in fotografiranja udeležencev, ter uporabo teh materialov za nadaljnjo promocijo in objavo v medijih. Prav tako si pridružuje pravico do spremembe pogojev poslovanja kadar koli in na kakršen koli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spori:

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo na področju varstvu potrošnikov. Na najhitrejši in najučinkovitejši možni način se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda preko elektronske pošte, na naslov katja.marn@gmail.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Zaradi nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora se bomo po najboljših močeh trudili  morebitni spori rešijo sporazumno.

bottom of page