top of page

Ali res potrebujem masažo, če me nič ne boli?


Večinoma se za masažo odločimo ko nas kaj boli. Kaj pa bi naše telo dalo nam, če bi se za masažo odločili preden nam že sporoča, da se ne počuti najboljše, ter nam z bolečino pokaže, da mu moramo nujno privoščiti počitek in sprostitev. Točno tako... naše telo potrebuje SPROSTITEV.

Živimo v obdobju, kjer nimamo časa, da bi si privoščili trenutek zase, za sprostitev, za lepoto ter posledično tudi za boljše počutje. Zjutraj zgodaj vstanemo, da poskrbimo za otroke, družino, da se nahranimo ter če nam ostane dovolj časa celo spijemo kavo, drugače pa nam kava ostane za na pot v službo, kamor se nam že mudi, še posebej če je potrebno še prej odložiti otroke v vrtec ali šolo. Ker je na cesti spet gneča, se jeziš, ker nisi šel od doma prej. V službo spet zamudiš ter do svojega delovnega mesta hodiš z obsojajočimi pogledi sodelavcev. Kako naj potem telesu dopoveš, da naj deluje normalno ter brez bolečin, če je že zjutraj izpostavljen hitenju, jezi, obsojanju,… In kako lahko verjameš, da boš zvečer boljše volje, če že zjutraj veš da boš zaradi zamujanja podaljševal, cel dan boš trdo delal, nato pa se ti bo spet mudilo domov k družini. In svoje telo spet izpostavljaš stresnim dejavnikom. Seveda ti kdaj uspe po službi oditi s prijatelji na pijačo, mogoče v fitnes ali z družino na sprehod. Ampak ali si lahko v tem kratkem času dejansko privoščiš sprostitev?

Kaj pa če bi življenje vzeli v svoje roke in se izognili stresu?

Vem veliko se vas sprašuje, kako naj se izognem stresu, če pa vse kar počnem je stresno...

Živi se samo enkrat, zakaj se nebi potrudili ter iz tega naredili nekaj najboljšega? Zakaj nebi vsak dan naredili stvari, katera bo dala našemu življenju večjo vrednost?

Se kdaj sprašujete kaj si želite od življenja, kje želite biti čez 20 let in kje ste zdaj?

Če vaše trenutno življenje in vaša vizija nimata nobene podobnosti, vam svetujem da čimprej vzamete življenje v svoje roke ter počnite stvari, katere vas bodo vsak dan pripeljale bližje svojemu idealnemu življenju. Svojim željam in svojim ciljem.

In najbolj pomembno, začnite biti pozitivni ter začnite se sproščati. Ko si sproščen, tvoje telo deluje lažje, ter tvoje misli so bolj bistre. Lažje se domislite novih idej ter tako hitreje pridete na pot k svojemu idealnemu življenju.

Ali se kdaj po masaži, negi telesa, obraza ali negi rok ter nog niste počutili popolnoma prerojene? Verjetno se vsi strinjate, da ko vas nekdo razvaja, skrbi za vas ter vašemu telesu nudi najboljše kar lahko, vam je telo hvaležno. In zakaj si nebi prav vsak dan privoščili trenutka zase, kadar se lahko sprostite ter vsak teden dneva, da se sprostite ter speljete svoje življenje na pot do uresničitve svojih sanj.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page